ORTEC bestaat uit experts op het gebied van complexe optimalisatievraagstukken in diverse sectoren. Wij zorgen ervoor dat medicijnen op tijd in de apotheek liggen; dat grote supermarktketens miljoenen besparen op hun logistieke netwerken; dat de melk die jij koopt vers is; dat vliegtuigen op tijd vertrekken; dat het beste staal ter wereld nog altijd uit Nederland komt; dat e-commerce bedrijven de optimale prijs kunnen vragen voor hun producten. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: er is geen bedrijf dat zoveel CO2 bespaart als wij. Wij zorgen niet alleen nu voor onze klanten, maar wij zorgen ook voor de toekomst van onze klanten. Dat doen we wereldwijd met vestigingen op vijf continenten.

Onze software wordt bij ruim 2000 klanten wereldwijd ingezet om ingewikkelde planningen te maken, logistieke processen en routes te optimaliseren en productieprocessen te automatiseren.

Sinds onze oprichting in 1981, zijn we gegroeid tot meer dan 500 medewerkers en Nederland en ruim 800 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland, België, USA, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Centraal Oost-Europa, Australië & Nieuw Zeeland en Zuid-Oost Azië.

Wat hebben wij je te bieden?

ORTEC is een ambitieuze organisatie. De gemiddelde ORTEC medewerker heeft een academische achtergrond in de richting van econometrie, operationele research, informatica en wiskunde, is nog geen 36 jaar en beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen.

De organisatiestructuur is plat: de communicatielijnen zijn kort en we vermijden een sterke hiërarchie. De sfeer is open en informeel, wat een uitstekende basis is voor een goede werkrelatie. Daarnaast zijn er goede ontwikkelmogelijkheden, krijgen alle medewerkers een coach toegewezen en is er voor alle junioren het Young Professionals Traject opgezet. Dit traject duurt enkele jaren. In die periode volg je enkele cursussen, maak je kennis met de ORTEC producten en de organisatie zelf en wordt je klaargestoomd voor een rol op medior niveau.

Wil jij bijdragen aan de volgende generatie optimalisatietechnologie?

ORTEC is regelmatig op zoek naar enthousiaste studenten of afgestudeerden die de ruimte zoeken om zich te ontwikkelen en willen bijdragen aan de volgende generatie optimalisatietechnologie.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kijk dan voor afstudeerplekken en vacatures op careers.ortec.com of stuur je CV en motivatie naar recruitment@ortec.com.

{{notify.title}}