BDO

BDO is een internationale, multidisciplinaire accountants organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Wij bieden voldoende kansen om al tijdens je studie werkervaring op te doen. Of je nu bij ons stage loopt, afstudeert of als werkstudent aan de slag gaat, bij BDO draai je vanaf dag één mee in een team met ervaren collega’s. Meer weten? Lees dan snel verder!

More information

BDO

Baker Tilly

Baker Tilly is een lokaal accountancy- en advieskantoor, met een groot internationaal netwerk van ruim 39.000 professionals. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Daarbij bouwen en investeren we in duurzame relaties en is kennis het fundament van onze organisatie. Om vandaag nog beter te worden. Om morgen nog beter te zijn. Now, for tomorrow. Ben je benieuwd naar onze carrièremogelijkheden of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou als student of (bijna) starter? Lees dan vooral verder!

More information

Baker Tilly

Eiffel

We zoeken continu naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar experts die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen.

More information

Eiffel

Hieroo

-DUTCH ONLY- Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen opdrachten in alle sectoren in de regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

More information

Hieroo

NextGen

We coach educated candidates with potential for Operations & Supply Chain towards challenging jobs and train each candidate towards a Lean Six Sigma Green Belt. In this way we strengthen organisations with enthusiastic, ambitious professionals, equipped with the kind of skills that provide real value.

More information

NextGen

PwC

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 152 landen met bijna 328.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Bij PwC in Nederland werken ruim 5.300 mensen met elkaar samen.

More information

PwC

iTrainee

iTrainee helps you in your search and gives your career a successful kick-start. How do we do this? Click to read more!

More information

iTrainee